Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πρακτικά συνεδρίασης Δ.Σ της ΟΣΠΑ–Δεκέμβριος 2012


*Λόγω των ημέρας των Θεοφανείων, η επόμενη συνεδριάση της ΟΣΠΑ θα πραγματοποιηθεί στις 13/01/2013 και ώρα 10:30.


ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 23/2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΟΣΠΑ

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΟΣΠΑ για πρώτη φορά στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Πόρτο Ράφτη. Στη συνεδρίαση παρέστησαν τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. Μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Ελπίδας" και δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Αδάμος.
Ο πρόεδρος της ΟΣΠΑ κος Γεώργιος Ματσιώτας, αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρόντες, τους ενημέρωσε σχετικώς για τα  θέματα ημερησίας διάταξης και ακολούθως έλαβε χώρα και σχετική συζήτηση:

1ο.)Θέμα:<<Εθιμοτυπική συνάντηση του ΔΣ της ΟΣΠΑ με τον Δήμαρχό κ.Σωτήρη Μεθενίτη>>.
Αναλυτικά: Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Προέδρου της ΟΣΠΑ προς τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, κανονίστηκε εθιμοτυπική συνάντηση για τις 11.12.2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 μμ.

2ο.)Θέμα:<<Ενημέρωση της ΟΣΠΑ απο το Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου για τις επικείμενες συνεδριάσεις του>>.
Αναλυτικά: Eπιθυμία του Δ.Σ της ΟΣΠΑ είναι να ενημερώνεται για τις επικείμενες   συνεδριάσεις του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Μαρκοπούλου, ώστε να μπορεί εκπρόσωπός της να παρευρίσκεται σε  και εν συνεχεία να ενημερώνει την Ομοσπονδία.

3ο.)Θέμα:<<Αίτημα για την λήψη λημμάτων απο τους βόθρους με οχήματα του δήμου.
Aναλυτικά:Αίτημα απο την ΟΣΠΑ προς το Δήμαρχο Μαρκοπούλου, για την έρευνα απο την πλευρά του Δήμου Μαρκοπούλου εάν είναι εφικτό, να πραγματοποιείται η λήψη των λημμάτων από τους βόθρους της περιοχής του, με δικά του οχήματα, με σκοπό την επίτευξη χαμηλότερου κόστους για τους κατοίκους.Η συγκεκριμένη επιχείρηση θα αποτελέσει κοινωνική προσφορά προς τους κατοίκους και ενδεχομένως να αποτελέσει ταυτόχρονα και ένα επιπλέον έσοδο για τον Δήμο.

4ο.)Θέμα:<<Ενημέρωση για τα προβλήματα που έχει το 3ο δημοτικό σχολείο Π.Ράφτη.
Aναλυτικά:O πρόεδρος της ΟΣΠΑ ενημέρωσε το Δ.Σ για κάποια απο τα προβλήματα που έχει το 3ο δημοτικό σχολείο Π.Ράφτη. Επίσης αποφασίστηκε να κληθεί η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη, για να ενημερώσει το ΔΣ της ΟΣΠΑ σχετικώς στην επόμενη συνεδρίασή του.

5ο.)Θέμα: <<Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας>>.
Aναλυτικά:Αποφασίστηκε η κοπή της πίτας της ΟΣΠΑ να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/01/2013 και ώρα 10:30. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΙΩΤΑΣ                              ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΡΤΕΣΗΣ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΜΑ : ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΛΗΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΒΥΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.




ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΑΤΙΙΚΗΣ (ΟΣΠΑ)
Τ.Θ. 641 ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Τ.Κ. 19003
Email : gmatsiotas@gmail.com
-------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΜΑ : ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΛΗΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΒΥΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
-----------------------------------------------
Κύριε Δήμαρχε,
Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας υπεβλήθη αίτημα από τα μέλη μας προς το Δ.Σ. το οποίο και έγινε αποδεκτό, να αποσταλεί η παρούσα επιστολή με θέμα την έρευνα από μέρους σας, του κατά πόσο θα ήταν εφικτό να αναλάβει ο Δήμος Μαρκοπούλου με δικά του οχήματα την λήψη των λημμάτων από τους βόθρους της περιοχής του, με σκοπό την επίτευξη χαμηλότερου κόστους για τους κατοίκους.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση θα αποτελέσει κοινωνική προσφορά προς τους κατοίκους και ενδεχομένως να αποτελέσει ταυτόχρονα και ένα επιπλέον έσοδο για τον Δήμο.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το σχετικό αίτημά μας και ερευνήσετε όλες τις παραμέτρους για την λειτουργία της σχετικής επιχείρησης.

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 19.11.2012
                                                                                    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΜΑΤΣΙΩΤΑΣ                                      ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΡΤΕΣΗΣ

ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΑΤΙΙΚΗΣ (ΟΣΠΑ)
Τ.Θ. 641 ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Τ.Κ. 19003
 Email : gmatsiotas@gmail.com
-------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
-----------------------------------------------
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.
--------------------------------------------------
Κύριε Δήμαρχε,

Σκοπός της Ομοσπονδίας μας είναι μεταξύ άλλων και η παρακολούθηση των εξελίξεων που αφορούν το Πόρτο Ράφτη. Σύμφωνα με σχετικά αιτήματα των μελών μας, αδυνατούν αυτά, καίτοι το επιθυμούν, να παρερευθούν στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Μαρκοπούλου, για το λόγο ότι δεν μπορούν να πληροφορηθούν την ακριβή ημεροχρονολογία κάθε συνεδρίασής του.

Με την παρούσα λοιπόν επιστολή μας, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να υπάρχει σχετική ενημέρωσή μας από μέρους του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου για κάθε ημερομηνία συνεδρίασης αυτού, πριν από εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να παρευρίσκεται έτσι στις συνεδριάσεις εκπρόσωπός μας και να λαμβάνει γνώση της συζήτησης των θεμάτων ημερησίας διάταξης, με σκοπό να ενημερώνει εν συνεχεία και την Ομοσπονδία.
Η ικανοποίηση του ως άνω αιτήματός μας θα έχει ως αποτέλεσμα την όσο δυνατόν εγκυρότερη και αμεσότερη ενημέρωση των μελών μας και κατ΄ επέκταση μέσω αυτών όλο και περισσότερων δημοτών.

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 19.11.2012
                                                                                    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ ΜΑΤΣΙΩΤΑΣ                                      ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΡΤΕΣΗΣ