Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πρόσκληση συνεδρίασης Δ.Σ. της ΟΣΠΑ - Ιούνιος 2014

Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ.της ΟΣΠΑ στην με αριθμό 40 συνεδρίαση,την Κυριακή  1 Ιουνίου 2014 και ώρα 10:30π.μ στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου,έναντι Super Market ΓΕΓΟΣ και δίπλα στο Super Market ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Η συνεδρίαση είναι όπως πάντα ανοικτή στους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. 
                        Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1.)Συζήτηση για την κατάσταση που διαμορφώνεται στους         αιγιαλούς.    
         Συζήτηση επί θεμάτων που θα υποβληθούν στην συνεδρίαση.
           

           Ο Πρόεδρος                                     Ο Γ.Γραμματέας
    Γεώργιος Ματσιώτας                             Ευάγγελος Περτέσης

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πρακτικά συνεδρίασης Δ.Σ της Ο.Σ.Π.Α–Μάιος 2014

ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 39/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ Ο.Σ.Π.Α

Την Κυριακή 4 Μαίου και ώρα 10.30 π.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ο.Σ.Π.Α στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Πόρτο Ράφτη. Στη συνεδρίαση παρέστησαν τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. Μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν ο κ.Δρίτσας,ως εκπρόσωπος  του Δήμου,όπως επίσης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος της "Δύναμης Ελπίδας"κ.Αδάμος.
Ο πρόεδρος της Ο.Σ.Π.Α κ.Γεώργιος Ματσιώτας, αφού πρώτα καλωσόρισε τους παρόντες, τους ενημέρωσε σχετικώς για τα  θέματα ημερησίας διάταξης και ακολούθως έλαβε χώρα και σχετική συζήτηση:

1ο.)Θέμα:<<Εύρεση γραφείου για την Ο.Σ.Π.Α>>.
Αναλυτικά:Τέθηκε ακόμα μια φορά το συγκεκριμένο θέμα,και προτάθηκε μήπως θα μπορούσαν όποιοι σύλλογοι θα ήθελαν,να στηρίξουν οικονομικά την Ο.Σ.Π.Α έτσι ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μιας τέτοιας κίνησης,για παράδειγμα,τα έξοδα για την ενοικίαση του χώρου.Η πρόταση όμως δεν είναι εφικτή,λόγω οικονομικής αδυναμίας των συλλόγων,όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ο.Σ.Π.Α κ.Ματσιώτας.

2ο.)Θέμα:<<Προστασία των ακτών,πρόταση του κ.Ζαφειρίου>>.
Αναλυτικά:Ο κ.Ζαφειρίου έθεσε το συγκεκριμένο θέμα,δηλαδή πως θα πρέπει και η Ο.Σ.Π.Α να δραστηριοποιηθεί στην προστασία των ακτών.
Η απάντηση ήταν,πως όντως η Ο.Σ.Π.Α θα πρέπει να μελετήσει το συγκεκριμένο ζήτημα,και να αποφασίσει το πως θα πρέπει να κινηθεί.Ίσως για αρχή θα ήταν σκόπιμο,να γίνει κάποιο έγγραφο και να κατατεθεί στους αρμόδιους.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΙΩΤΑΣ                              ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΡΤΕΣΗΣ