Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Πρόσκληση συνεδρίασης Δ.Σ. της ΟΣΠΑ - Δεκέμβριος 2012

Πρόσκληση συνεδρίασης Δ.Σ. της ΟΣΠΑ - Δεκέμβριος 2012


Πρόσκληση για συνεδρίαση Δ.Σ. της ΟΣΠΑ 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλαγή χώρου συνεδριάσεων της ΟΣΠΑ.Οι συνεδριάσεις πλέον θα πραγματοποιούνται  στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, έναντι Super Market ΓΕΓΟΣ και δίπλα στο Super Market ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.


Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΣΠΑ στην με αριθμό 23 συνεδρίαση, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ. στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, έναντι Super Market ΓΕΓΟΣ και δίπλα στο Super Market ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Η συνεδρίαση είναι όπως πάντα ανοικτή στους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :
1. Ενημέρωση μελών ΔΣ για τα τρέχοντα θέματα.
2. Λήψη απόφασης για το θέμα της καταστροφής των οδικών καθρεφτών που έχουν υποστεί για αγνώστους λόγους τεράστια ζημία το τελευταίο ιδίως διάστημα και ενδεχομένως συμπλήρωση των ήδη υφισταμένων.
3.Κοπή Πρωτοχρωνιάτικης Πίτας για το νέο έτος. Προτάσεις για συζήτηση και διερεύνηση αυτών με ανάθεση σε κάποιο μέλος του Δ.Σ.
4.Συζήτηση για τυχόν διοργάνωση κάποιας εκδήλωσης ενόψει του νέου έτους.
5.Γενική Συζήτηση για οποιοδήποτε μείζον θέμα επικαιρότητας, που αφορά την περιοχή μας.

            Ο Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας

        Ματσιώτας Γιώργος                                 Περτέσης Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου