Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Πρακτικά συνεδρίασης Δ.Σ. της ΟΣΠΑ - Φεβρουάριος 2011

Συνεδρίαση Δ.Σ. υπ'αρ.5,  μηνός Φεβρουαρίου 2011.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 9.30 π.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΟΣΠΑ στο κέντρο ΟΑΣΗ του Πόρτο Ράφτη. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία άρχισε η συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Έγινε έγκρισης δαπανών για διάφορες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας οι οποίες είχαν εγκριθεί από το Δ.Σ.
Συζητήθηκε η ανάρτηση κειμένου στην ιστοσελίδα της ΟΣΠΑ με τίτλο "Ανακοινώσεις του κ. Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο ". Διατυπώθηκαν διάφορες απόψεις για παραλήψεις, παρανοήσεις και αναγκαιότητα ή μη της δημοσίευσης. Τελικά συμφωνήθηκε να γίνεται μια περισσότερο προσεκτική παρουσίαση και να διευκρινίζεται η προέλευση της δημοσίευσης. Αναφέρθηκε επίσης η δυνατότητα παρέμβασης οποιουδήποτε η άποψη δεν εκφράζεται ολοκληρωμένα με την αποστολή e-mail στην ιστοσελίδα από τον ενιστάμενο. Η δημοσίευση του κειμένου από τον Πρόεδρο της ΟΣΠΑ βασίζεται σε περιληπτική παρουσίαση της πλήρους ηχογραφημένης  συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δεν συζητήθηκε η πρόταση θεμάτων για το Πόρτο Ράφτη προκειμένου να τεθούν υπ'όψη της προσεχούς συνάντησης των πολιτών και φορέων του Πόρτο Ράφτη με το Δήμαρχο.
Η ίδρυση ΚΑΠΗ στο Πόρτο Ράφτη  μας   απασχόλησε και έγιναν διάφορες προτάσεις . Ο κ. Σκλαβουνάκης ενημέρωσε σχετικά το Συμβούλιο. Θα παρακολουθούμε το θέμα.
Ο κ. Δημητριάδης ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι την 9/2/2011 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών συζητείται η άρση της απαλοτρίωσης τμήματος ενός οικοπέδου συνολ. επιφάνειας περίπου 2,5 στρ. στην 3η γειτονιά Πόρτο Ράφτη. Το θέμα συζητήθηκε και στην γενική του διάσταση θα τεθεί στην Δημοτική Αρχή.
Αναφέρθηκε επίσης ένα πρόβλημα ενταφιασμού αποβιώσαντος κατοίκου στο νεκροταφείο Μαρκοπούλου.
Η συνεδρίαση περατώθηκε χωρίς να συζητηθούν άλλα θέματα, λόγω της εκδήλωσης κοπής της πίτας από τον Σύλλογο Πανόραμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου