Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πρακτικά συνεδρίασης Δ.Σ. της ΟΣΠΑ - Ιανουάριος 2011

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (ΟΣΠΑ)

Ταχ. Δ/νση : Τ.Θ. 2481 - ΟΑΣΗ Πόρτο Ράφτη 190 03
ΦΑΧ 2299076103
e-mail : portoraftiospa@gmail.com
τηλ. 2299085750
ιστοσελίδα ΟΣΠΑ : portoraftiOSPA.blogspot.com

Μέλη της Ομοσπονδίας είναι οι Σύλλογοι : Αγ. Παρασκευής, Κορώνης, Λιγόρι, Μπαθίστα, Πανόραμα, Περατής, Πούσι Γιάννη, Πρασσιές, Προφήτης Ηλίας.

 Το Δ.Σ. της  ομοσπονδίας συνεδριάζει κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα και ώρα 10.30 π.μ., σε ανοικτή στους πολίτες συνεδρίαση, στο Καφέ "ΟΑΣΗ" Ελ. Βενιζέλου , Πόρτο Ράφτη. 


                    ------------------------------------------------------------------
 Πρακτικό με αριθ. 4  συνεδρίασης Δ.Σ.  μηνός Ιανουαρίου 2011 

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 9.30 π.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΟΣΠΑ στο κέντρο Όαση του Πόρτο Ράφτη. Απουσιάζουν :  Μεστούση, Σκανδάλης
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, άρχισε η συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Θέμα  : Επικαιρότητα - Επικοινωνιακά.
Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας της ΟΣΠΑ. Οι προσκλήσεις διατυπώθηκαν σε ενιαίο έγγραφο της Ομοσπονδίας προς τους προσκαλεσμένους μας. Όσον αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου οι προσκλήσεις απευθύνονται στους επί κεφαλής των συνδυασμών, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς να συνοδευτούν από όσους συμβούλους επιλέξουν. Το ίδιο ισχύει και για το Δήμαρχο.
Αναγνώστηκε και εγκρίθηκε το κείμενο προσφώνησης του Προέδρου στην εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε στο Δ.Σ. την δημιουργία και λειτουργία ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας με τίτλο : portoraftiospa.blogspot.com καθώς και e-mail με τα στοιχεία  
: portoraftiospa@gmail.com
H διαχείριση τους θα γίνεται από τον πρόεδρο της ΟΣΠΑ. Θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μέσω της κατάθεσης σχολίων και απόψεων από αυτούς. Προς τούτοις και για την ενημέρωση των πολιτών στην δυνατότητα τους να καταθέτουν τις απόψεις τους για κάθε τι που τους ενοχλεί ή τους ικανοποιεί στο Πόρτο Ράφτη, καταθέτεται η παρακάτω ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.  Θα πρέπει οι Σύλλογοι μας - Μέλη, τουλάχιστον, να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την όσο το δυνατόν ευρύτερη διάδοση της στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής μας..


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΟΣΠΑ)

Ταχ. Δ/νση : Τ.Θ. 2481 - ΟΑΣΗ Πόρτο Ράφτη 190 03
ΦΑΧ 2299076103
e-mail : portoraftiospa@gmail.com
τηλ. 2299085750
ιστοσελίδα (site) : portoraftiOSPA.blogspot.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ.

Η Ομοσπονδία ακολουθώντας την ηλεκτρονική εποχή της διαδικτυακής επικοινωνίας καλεί τους συμπολίτες μας να καταθέσουν την άποψη, την κριτική, την καταγγελία, την διαμαρτυρία τους για τα προβλήματα του τόπου μας και της καθημερινότητας μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση :

  portoraftiOSPA.blogspot.com   (κατάθεση σχολίων)

 ή  portoraftiospa@gmail.com ( κατάθεση απόψεων και κριτικής).

Οι καταθέσεις μπορεί να είναι επώνυμες η και ανώνυμες.

Οι καταγραφές και στις δύο αυτές διευθύνσεις θα λαμβάνονται υπ' όψη στις συζητήσεις και αποφάσεις του Δ.Σ. της ΟΣΠΑ, ενώ οι επώνυμες καταγραφές μπορεί και να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.   

Το Δ.Σ.



Η ιστοσελίδα της ΟΣΠΑ θα δέχεται και θα προβάλει κάθε ανακοίνωση Συλλόγου-Μέλους μας.
Η ιστοσελίδα της ΟΣΠΑ είναι άμεσα συνδεμένη με την ιστοσελίδα  www.portoraftinews.gr και θα συνεχίσει την ανάρτηση των σημαντικών ανακοινώσεων της στην ιστοσελίδα αυτή που μας φιλοξενούσε τόσα χρόνια και ελπίζω να το κάνει για πολλά ακόμη.
Τέλος συζητήθηκε η αίτηση ακυρώσεως του από 2-9-2009 Π.Δ. εγκρίσεως Πολεοδομικής μελέτης επεκτάσεως και αναθεωρήσεως ρυμοτομικού σχεδίου Π. Ράφτη κατά το μέρος που αφορά τα Ο.Τ. 69 και 264. Αποφασίστηκε η παρουσία μας στο πολεοδομικό γραφείο Μαρκοπούλου και στο Συμβούλιο Επικρατείας στις ημερομηνίες που έχουν καθοριστεί και αναφέρθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. της ΟΣΠΑ.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου