Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Χαιρετισμός Προέδρου της ΟΣΠΑ κ. Κατσούρα Γιώργου στην κοπή της πίτας του Συλλόγου "Αγ. Παρασκευής"

Ο Πρόεδρος της ΟΣΠΑ ευχήθηκε σε όλους τους παρερισκομένους υγεία, ευτυχία και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους μέσα στο νέο έτος 2011.
Επεσήμανε και υπενθύμησε ότι η ΟΣΠΑ εκφράζει την συλλογικότητα, την ενότητα και την αληλλεγγύη μεταξύ των κατοίκων διαφόρων περιοχών του Πόρτο Ράφτη, διαμορφώνει απόψεις και ενεργεί για να προβάλει και να επιλύει μέσω των αρμοδίων κάθε φορά αρχών, διάφορα προβλήματα, μικρά ή μεγαλα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους και δυσκολεύουν την καθημερινότητα του.
Πληροφόρησε ότι η ΟΣΠΑ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, όπως έχει ανακοινώσει την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11 π.μ. στο Ξενοδοχείο "Κυανή Ακτή". Προσκεκλημένοι είναι οι παρευρεσκόμενοι, αλλά και όλοι οι κάτοικοι, εφ' όσον ενεργοποιηθούν οι σύλλογοι να τους ενημερώσουν.
Επίσης τονίστηκε η μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για την συνεχή και αμοιβαία επικοινωνία και πληροφόρηση της ΟΣΠΑ από τους κατοίκους ή γενικότερα τους πολίτες, αλλά και το αντίστροφο. Ανακοίνωσε την λειτουργία ιστοσελίδας της ΟΣΠΑ όπου μπορεί ο κάθε πολίτης να διατυπώσει ελεύθερα και άπλα το σχόλιο του ή να δημοσιέυσει την άποψη του.
Για ενημέρωση σας μοιράστηκε η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
Τέλος απευθύνθηκε στον κ. Δήμαρχο και του επισήμανε ότι μετά όσα ανέφερε θα πρέπει να του ευχηθούμε πρόσθετο κουράγιο για να φέρει εις πέρας το έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου