Ο.Σ.Π.Α (Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής)

Η φωτογραφία μου
Πόρτο Ράφτη, Greece
Η ΟΣΠΑ συνεδριάζει στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, δίπλα στο ''Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', στο Πόρτο Ράφτη, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 10.30 π.μ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές στους πολίτες.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πρακτικά συνεδρίασης Δ.Σ. της ΟΣΠΑ - Οκτώβριος 2010

Πρακτικό με αριθ. 1 - 3η Οκτωβρίου 2010


Την Κυριακή 3ης Οκτωβρίου 2010 και ώρα 10.30 π.μ. συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΟΣΠΑ στο κέντρο Όαση του Πόρτο Ράφτη. Απουσιάζουν : Νικολάκης ( Λιγόρι), Δρακούλης ( Πούσι Γιάννη).
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, άρχισε η συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα πρώτο - Οργανωτικά και λειτουργικά
Κατόπιν σχετικής εισήγησης και διεξοδικής συζήτησης από τα μέλη του Δ.Σ. και πολίτες του Πόρτο Ράφτη, αποφασίστηκε η ΟΣΠΑ να προβεί στις ακόλουθες ενέργειες.
1. Τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ. να γίνει προσπάθεια να διαμορφώνονται και να επικυρώνονται από τα παρευρισκόμενα μέλη του Δ.Σ. , ευθύς μετά το τέλος των συνεδρίασης .
2. Οι διευθύνσεις των Συλλόγων - μελών μας θα επικαιροποιηθούν ( Επωνυμία συλλόγου, ταχυδρομική, τηλεφωνική, τηλετυπική, ηλεκτρονική διεύθυνσης, ονοματεπώνυμο Προέδρου και Γ. Γραμματέα και τηλέφωνα τους) και θα προωθηθούν με μέριμνα της ΟΣΠΑ, στις σχετικές ιστοσελίδες της περιοχής μας.
3.Τα πρακτικά των συνεδριάσεων θα δημοσιοποιούνται μέσα στην πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα στην ιστοσελίδα portoraftinews.
4.Οι Σύλλογοι - μέλη μας θα έχουν την δυνατότητα αμέσου αντιγράφου των αποφάσεων μας και θα μπορούν να τις αξιοποιήσουν κατά τον προσφορότερο κατά την κρίση τους τρόπο, είτε για ενημέρωση και συζήτηση στο σύλλογο τους ή ευρύτερα των κατοίκων του Πόρτο Ράφτη.

Θέμα δεύτερο - Επικοινωνιακά.
Μετά από την εισήγηση στο θέμα και τις τοποθετήσεις των μελών και κατοίκων του Πόρτο Ράφτη που παρευρίσκονταν, αποφασίστηκε ομόφωνα :
1.Το Δ.Σ. της ΟΣΠΑ να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τις αρχές του Δήμου ( Δημοτική αρχή, Λιμενικό ταμείο, Λιμεναρχείο και Αστυνομία ).
2. Επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο προεκλογική για την αυτοδιοίκηση, το Δ.Σ. θα επιδιώξει να συναντηθεί με εκπροσώπους των  συνδυασμών που έχουν δημιουργηθεί για να διεκδικήσουν το Δήμο Μαρκοπούλου.

Το διοικητικό Συμβούλιο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου